Keçe Oyuncaklar ve Kalıpları

Keçe ile oyuncak yapmak isteyenler için birkaç örnek ve kalıp vermek istedim bugün yine. Ahtapot, balık, yengeç vb deniz canlıları pek rastladığım keçe oyuncaklardan değildi. ben çok sevdim bu şirin şeyleri:)








Yorumlar

  1. Tam da keçe, keeç diye kudurmuşken ne iyi oldu bu yazınız.. teşekkür ederim.. üstelik deniz hayvanlarına bayılan bir oğlum var..

    YanıtlaSil
  2. Bir taşla iki kuş desenize:)) Çok sevindim.

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık arkadaşım.seni izlemeye aldım sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim minti, faydalı olabildiyse ne mutlu bana. Hoş geldin bloguma.

    YanıtlaSil
  5. Keçeye bayılırım, iyi kötü bir şeyler yapmışlığım var. Oğlumun odası deniz temalı, bu paylaşımı görmem ne iyi oldu. Çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaptıklarını gördüm blogunda, çok başarılı bence, bunlarla da çokoprensin odasına yeni sevimli süsler yapabilirsin, ya da elinde oynayacağı minik oyuncaklar da olabilir, ya da pano, ya da , ya da diye uzar gider bu liste :) İçinden ne gelirse artık, beni haberdar et olur mu ;)

      Sil
  6. merhaba keçe üzerine nasıl bi kalemle yıkayınca akmayacak şekilde resim yapabilirim.kumaş boyaların kalem gibi olanları varmıdır acaba teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. AÇıkçası denemedim ama benim de düşümdüğüm bir konu. Tekstil kalemleri var onlardan deneyebilirsin bence. olumlu sonuç alacağını tahmin ediyorm.

    YanıtlaSil
  8. yaa bunlar çok güzellll! Keçeye başlıyorum da blogun pek yararlı olacak:)
    Bana da beklerim
    ojesandigi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel, hayırlı olsun diyeyim şimdiden, merakla bekliyorum güzel işlerinizi...

      Sil

Yorum Gönder